ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ خانگی

 

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

با بخش آموزش مخلفات مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید

مواد لازم :

سینه مرغ چرخ کرده : نیم کیلو

پیاز : 1 عدد

سیر : 3حبه

تخم مرغ : 2 عدد

پودر سوخاری : 1 فنجان

پنیرپیتزا : 150 گرم

سس تند قرمز : به مقدار کافی

کنجد : 6 قاشق غذاخوری

پفک : 1 بسته متوسط

زعفران : 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه :

در یک ظرف مرغ چرخ کرده، پنیرپیتزا، سیر و پیاز رنده شده ، سس تند و مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب هم بزنید، می  توانید در غذاساز هم بریزید تا خوب مخلوط شود و چسبناک شود. 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. پفک را مانند پودر سوخاری له کنید و کنجد را به آن اضافه کنید.  تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید و یک قاشق مرباخوری زعفران در آب جوش حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط مرغ را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو بردارید و با کف دست ناگت را پهن کنید و در پودرسوخاری بغلطانید و بعد در ظرف تخم مرغ زده بغلطانید و سپس در مخلوط پفک و کنجد بغلطانید. در یک ماهی تابه کوچک کمی روغن بریزید و ناگت ها را سرخ کنید . زیر شعله را زیاد نکنید تا ناگت ها خوب مغز پخت شود . ناگت های سرخ شده را درظرفی بچینید و برحسب ذائقه خودتان تزئین کنید. ناگت مرغ آماده سرو است.

منبع: www.bistsotoon.com

مطلب مشابه :  لینکدونی