
به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا،کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استرس یکی از عوامل موثر بر روش زندگی بوده و رژیم غذایی متعادل و تمرین تنفس عمیق، آسونترین و به صرفه ترین روشای کنترل استرسه.
سعیده معانی با اشاره به این که غذاها به واسطه ویتامینا و املاح خود دلیل کاهش استرس می شن، اضافه کرد: افزایش هورمونای استرس، افزایش قند و چربی خون، افزایش تنفس، تغییرات هیجانی و ضعیف کردن ایمنی بدن از مهمترین تغییراتیه که در بدن در زمان استرس اتفاق میفته.
ایشون گفت: تغذیه در مدیریت استرس نقش پررنگی داره و بعضی غذاها و نوشیدنیا، تحریکات قوی رو در بدن بوجود میاره و مستقیما دلیل بروز استرس می شه این تحریکات هرچند ممکنه در کوتاه مدت لذت بخش باشن ولی در دراز مدت می تونن مشکلات نامطلوبی داشته باشن.
این کارشناس تغذیه گفت: کافئین دلیل آزاد شدن هورمون آدرنالین در بدن و افزایش استرس می شه و وقتی که این ماده در حد متعادل مصرف شه، هوشیاری زیاد شده و فعالیت قلب، سیستم عصبی و عضلات هم بالا میره و مصرف زیادتر از اندازه کافئین اثری مشابه استرس دراز مدت در بدن بوجود میاره.