
هنوز چندی از عروسی پرزرق و بر جاستین تیمبرلیک و جسیکا بیل، دو ستاره ی جوون هالیوودی نمی گذره که رسانه ها کام جاستین و جسیکا رو تلخ کردن و بازیگر و خواننده مشهور مجبور به بیان خجالت و معذرت خواهی رسمی در رسانه ها شده است.
البته این خجالت ربطی به زندگی این زوج جوون نداره و ماجرا به شوخی ناجور یکی از دوستان جاستین در مراسم عروسی برمیگرده.
جاستین هوشل یه صاحب بنگاه معاملات ملکی و مسئول کارای مسکن جاستین تیمبرلیک، باعث و بانی این شوخی ناراحت کننده است. هوشل واسه شوخی با جاستین و جسیکا در مراسم عروسی، ویدیویی هشت دقیقه ای از افراد بی خانمان و خیابون گرد جفت و جور کرده بود. این افراد در ویدیوی نامبرده خود رو دوستان قدیمی جاستین معرفی می کنن و با انجام اقدامات محیرالعقول، شروع زندگی مشترک اون و عروسش جسیکا رو شادباش می می گن.
تنها بیست ثانیه از این ویدیو در مراسم عروسی پخش شده، اما شایعات و حاشیه ها از جایی شروع شد که نسخه ی کامل این ویدیو به دست وب سایت Gawker افتاد. اونا هم ویدیو رو تموم و کامل پخش کردن و صدای حاضرین در این ویدیو و خیلی از مردم رو درآوردند.
وکلای هوشل بدون این دست اون دست کردن از این وب سایت شکایت و تلاش کردن تا جلوی انتشار بیشتر ویدیو رو بگیرن. اما با بالا گرفتن حاشیه ها، جاستین تیمبرلیک عزمشو جزم کرد که شخصا وارد میدون شه و با معذرت خواهی رسمی، از مردم و افراد حاضر در این ویدیو دلجویی کنه.
جاستین اعلام کرده که اصلا از وجود اینجور ویدیویی اطلاع نداشته و از همه واسه آزدگی و کدورت حاصل از این شوخی ها، معذرت خواهی می کنه. اون هم اینکه در ادامه تاکید کرده که دوستانش آدم هایی خوبی هستن و مطمئنا قصد و جسارت و توهین رو از ساخت این ویدیو نداشته ان.
جاستین ۳۱ ساله و جسیکای ۳۰ ساله، هفته ی گذشته شروع زندگی مشترک خود رو در ایتالیا جشن گرفتن. مجله ی “پیپل” تصاویر مراسم ازدواج این دو ستاره رو به مبلغ ۳۰۰ هزار دلار خرید است. رنگ صورتی لباس عروس در مراسم، از جمله نکات خیره کننده این تصاویره.