تحقیق در مورد میوه های خشک

به کار گیری میوه های خشک سنتی قدیمی پیش ایرانیان

میوه خشک

انگور خشک به کار گیری میوه های خشک می تونه از دور ریز شدن میوه هایی که در آستانه خرابی و گندیدگی قرار دارن جلوگیری کنه. با این کار علاوه بر جلوگیری از اسراف به منبع مهمی از مواد معدنی دیگه دست می یابیم. میوه های خشک موندگاری طولانی دارن و در صورت دسترسی نداشتن به میوه تازه می تونن تا حدی جانشین اونا شن. میوه های خشک طعم خوبی دارن و می توان به جای تنقلات نامفیدی مثل چیپس و پفک از اونا به عنوان نیم وعده غذایی واسه کودکان استفاده کرد. حمل و نقل این میوه های خشک واسه کودکان آسونه. ظاهر قشنگتر و رنگ های جورواجور این میوه ها باعث جلب توجه و برانگیختن اشتهای کودکان می شه.

واسه خشک کردن میوه ها دو روش هست یکی از راه دستگاه های خشک کردن سبزیجات و میوه ها که در کم وقتی به میوه خشک دست پیدا می کنیم و دیگری از راه طبیعی یعنی خشک کردن میوه ها روی شوفاژ یا حتی روی میز آشپزخانه.

البته این کار در فصل زمستون امکان پذیره اما در فصل تابستون ممکنه میوه ها قبل از خشک شدن گندیده شن.اگه همیشه ظرفی پر از میوه خشک روی میز داشته باشیم، به تنظیم وزن خود هم کمک می کنیم.جدا از تموم مواردی که شمردیم، خشک کردن میوه زنده نگه داشتن رسمی باستانی هم هست.

تخمه هندوانه چه خاصیتی داره؟

آلبالو چه خواصی داره؟

سلامت نیوز

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *